Skip to Content

Brandingcampagnes over Brabant

Bekendheid met en een positief imago van Brabant spelen een belangrijke rol bij de beslissingen die ondernemers, kenniswerkers, studenten en toeristen nemen. Brabant Branding ontwikkelt daarom gerichte strategische brandingcampagnes om de regio top of mind te krijgen en te houden bij deze relevante doelgroepen. Hiermee maken we de weg vrij voor het behalen van marketingdoelstellingen van onze partners.

Campagne #inBrabant

Heel veel mensen weten het: in Brabant kun je heel goed leven. Maar het mag nóg breder bekend worden. Daarom start Brabant Branding in samenwerking met de provincie en haar partners een meerjarige campagne. Met #inBrabant gaan we het positieve imago versterken van Brabant als top kennis- en innovatieregio waar niet alleen het leven goed is, maar je ook fantastisch kunt wonen, werken en leren.

Over #inBrabant

Skyline Brabant

Skylines. Ze verbinden inwoners met hun stad, roepen een gevoel op van trots en verbondenheid. En nu hebben we er een van Brabant gemaakt! We bieden hem aan aan iedereen die Brabant een warm hart toedraagt en delen zo een prettig stukje positiviteit.

Over Skyline Brabant

Deze pagina delen

Ken je anderen die deze pagina ook kunnen waarderen?