Skip to Content

Skyline Brabant

Gaaf hè, zo’n skyline? Je kent ze misschien al van je eigen stad, nu is er ook een van Brabant! Voel jij je ook zo verbonden met Brabant? Dan kun je de skyline gebruiken om zelf iets moois te (laten) maken en je trots op onze prachtige provincie uit te dragen.

Gaaf hè, zo’n skyline? Je kent ze misschien al van je eigen stad, nu is er ook een van Brabant! Voel jij je ook zo verbonden met Brabant? Dan kun je de skyline gebruiken om zelf iets moois te (laten) maken en je trots op onze prachtige provincie uit te dragen. Wat denk je van een hoodie? Een telefoonhoesje? Of een borrelplank?

Hieronder vind je inspiratie voor mooie producten die je als consument kunt laten maken bij een producent naar keuze. Als je even googelt vind je ze gemakkelijk. Op de downloadpagina kun je de gewenste kleuren en bestanden selecteren.

Heb je iets gaafs laten maken? Deel je foto dan op jouw socials met #skylinebrabant. We zijn benieuwd, veel plezier met het ontwerp!

Iconen

Wat kies je als je een skyline maakt voor een hele provincie? Volledig kun je niet zijn. Wij hebben er daarom voor gekozen om de vier grote steden uit te lichten, in overleg met de citymarketeers. Deze hebben we aangevuld met drie iconische elementen die bij iedereen bekend zijn én een positief gevoel geven: De Efteling, De Beekse Bergen en Vincent van Gogh. We denken hiermee een mooie, aansprekende en positieve skyline te hebben ontworpen, waarin voor iedereen in elk geval een aantal bekende iconen zitten.

Meer over de iconen

Zo gebruik je de skyline van Brabant

Heb je iets gaafs laten maken? Deel je foto dan op jouw socials met #skylinebrabant. We zijn benieuwd, veel plezier met het ontwerp!

Zelf aan de slag

Word creatief, download de Skyline in verschillende formaten en kleuren en maak iets gaafs!

Download de Skyline

Deze pagina delen

Ken je anderen die deze pagina ook kunnen waarderen?