Skip to Content

Campagne #inBrabant

Heel veel mensen weten het: in Brabant kun je heel goed leven. Maar het mag nóg breder bekend worden. Daarom startte Brabant Branding in 2020 in samenwerking met de provincie en haar partners een meerjarige campagne. Met #inBrabant gaan we het positieve imago versterken van Brabant als top kennis- en innovatieregio waar niet alleen het leven goed is, maar je ook fantastisch kunt wonen, werken en leren.

Met Kunstmatige Intelligentie (AI) stroperij tegengaan. ‘s Werelds eerste vliegende auto ontwikkelen. Tegelvloeren produceren van plastic uit de vervuilde oceanen. Premature baby’s een betere toekomst geven door unieke technologie.

In korte video's en social posts brengt de campagne #inBrabant de highlights van Brabant voor het voetlicht. Inspirerende verhalen over mensen, producten en bedrijven laten zien dat in Brabant door ondernemerschap, innovatie en samenwerking de oplossingen voor problemen van de toekomst gevonden worden. Vooruitstrevende ideeën die onderstrepen dat Brabant een top kennis- en innovatieregio is waar je fantastisch kunt wonen, werken en leren. Kortom: Brabant als place to be.

De campagne #inBrabant, gestart in 2020, heeft zich ontwikkeld tot een volwaardige, integrale Brabant-campagne, aangesloten aan de doelen van de Provincie Noord-Brabant en externe partners.

Bekijk alle content van de campagne #inBrabant

Wat vind je allemaal #inBrabant?

Brabant barst van de energie! Samen komen we op nieuwe ideeën en creëren we oplossingen voor de uitdagingen van morgen. In Brabant vind je aanpakkers, avonturiers, denkers en doeners. Om dat breder bekend te maken, voert Brabant Branding een online campagne richting specifieke doelgroepen. Op deze site verzamelen we inspirerende verhalen en projecten die laten zien dat Brabant door ondernemerschap, innovatie en samenwerking een Europese top kennis- en innovatieregio is waar je fantastisch kunt wonen, werken en leren. Zo krijgen steeds meer spraakmakende verhalen, projecten en initiatieven het podium dat ze verdienen.

Meedoen?

Vind jij ook dat de innovaties uit Brabant bij een breder publiek bekend mogen zijn? Zodat de regio meer top of mind wordt voor jong talent, nationale en internationale ondernemers en studenten die een plek zoeken om zich door te kunnen ontwikkelen? Gebruik dan ook de #inBrabant in jouw eigen posts, of download het woordmerk uit de toolkit.

Deze pagina delen

Ken je anderen die deze pagina ook kunnen waarderen?