Skip to Content

Brabant Branding: over de kracht van Brabant

Wij geloven in de kracht van Brabant. Daarom dragen we samen met zoveel mogelijk partners de Brabantse identiteit uit en versterken we die. Nationaal én internationaal. Zo versoepelen we het werk van alle partijen die bedrijven, kenniswerkers, studenten, talenten en toeristen aantrekken. Ons doel: Brabant positioneren als dé kennis- en innovatieregio.

Spoorzone Tilburg

Strategie regiobranding Brabant

Branding is beleving. En die beleving speelt een belangrijke rol bij de beslissing van ondernemers, kenniswerkers en studenten om zich hier te vestigen. Daarom zetten we Brabant vol in het licht als de kennis- en innovatieregio bij uitstek. Samen met alle partners bouwen we continu aan het positieve imago van onze regio.

Meer over de strategie

Campagnes houden Brabant top of mind

Tech Xperience 2021. #inBrabant. Dasliefbrabant.nl. Het zijn gerichte brandingcampagnes om Brabant top of mind te krijgen én te houden. Bij ondernemers en kenniswerkers, bij studenten en toeristen. Hiermee maken we de weg vrij voor het behalen van marketingdoelstellingen van onze partners. 

Alles over campagnes

Onderzoeken houdt ons scherp

Hoe we weten of we met de branding van Brabant op koers liggen? Door regelmatig te monitoren en waar nodig bij te stellen. Dat doen we met meetinstrumenten van onszelf en van derden. Zo bleek uit het European Innovation Scoreboard 2022 dat Brabant in de top 3 staat van meest innovatieve regio's van Nederland.

Onderzoeken houdt ons scherp

Branding van Brabant in downloads

Om met één gezicht naar buiten te treden, is het belangrijk om één verhaal te vertellen. Het verhaal van Brabant. Hiervoor hebben we een toolkit ontwikkeld. Om uit te putten en je te inspireren.

Alle downloads

Deze pagina delen

Ken je anderen die deze pagina ook kunnen waarderen?