Skip to Content
Blob Eindhoven
  • Nieuws 16-08-2022

Nieuwe video 'inBrabant werken we samen' online

De nieuwe video 'inBrabant werken we samen' staat online. Voor iedereen te gebruiken voor bijvoorbeeld presentaties, evenementen of in online middelen.

Gratis content op inBrabant.nl

Deze video is de derde compilatievideo in de campagne #inBrabant. Deze compilatievideo’s en de video’s van alle afzonderlijke deelnemende Brabantse bedrijven en organisaties vind je op ons YouTube kanaal en in de campagnetoolkit.

Naast video’s vind je op de site van inbrabant ook de bijzondere en inspirerende verhalen van alle initiatieven. Alle maatschappelijke thema's komen aan bod, van data science en duurzame energie tot smart mobility en agrifood. Dus ben je op zoek naar  inspiratie, voorbeelden of interessant leesvoer? Check dan de gratis content op www.inBrabant.nl.

De campagne #inBrabant in het kort

Samen met Brabantse bedrijven en organisaties maken we content die laat zien dat Brabant dé top kennis- en innovatieregio is. De content bestaat uit inspirerende verhalen en video’s van en over mensen, producten, bedrijven & initiatieven, die aantonen dat #inBrabant door ondernemerschap, innovatie en samenwerking de oplossingen voor de toekomst gevonden worden. Meer over de campagne vind je hier.

Heb je tips voor ons?

Ken je bedrijven, initiatieven of innovaties die een plekje verdienen in deze campagne? Laat dan hier een reactie achter of neem contact met mij op of met mijn collega’s van team Brabant Branding.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe, interessante content? Volg inBrabant dan op je favoriete social media kanaal: Instagram, LinkedIn, Facebook, Twitter of YouTube.