Skip to Content

Gebruiksrechten

Deze website is een initiatief van de Provincie Noord-Brabant, team Brabant Branding. De informatie op deze website wordt met de grootste zorg verzameld, geproduceerd en geplaatst. Kom je iets tegen dat niet klopt of niet meer actueel is? Laat het ons dan weten.

Gebruik van het platform

Op het platform InBrabant ontsluit team Brabant Branding namens de Provincie Noord-Brabant online diverse middelen, zoals teksten, foto’s, video’s. De middelen illustreren de kracht van Brabant en dragen bij aan een positief imago van de regio Brabant. Deze middelen zijn in principe vrij te gebruiken door derden, voor hun eigen doeleinden, zoals publicaties, presentaties, hun website etc. Het gebruik van de middelen dient bij te dragen aan een positief beeld van Brabant. Ze zijn niet bedoeld voor merchandising en/of productreclame. Middelen mogen niet uit hun verband worden gebruikt, of worden verdraaid zodat de strekking van tekst of beeld niet meer past bij een positief beeld van Brabant. Voor fotomateriaal geldt de aanvulling dat bij gebruik de naam van de fotograaf vermeld moet worden. Voor video-materiaal geldt de aanvulling dat dit alleen gebruikt mag worden voor redactionele doeleinden. Het tekst- en beeldmateriaal op In Brabant mag niet tegen betaling aan derden worden aangeboden. 

Door gebruik te maken van de middelen ga je akkoord met het vorenstaande. Het intellectueel eigendomsrecht op deze middelen blijft in handen van de Provincie Noord-Brabant of de makers. Bij twijfel over rechtmatig gebruik van de aangeboden middelen kun je contact opnemen met team Brabant Branding.

 

Naar de bibliotheek

Deze pagina delen

Ken je anderen die deze pagina ook kunnen waarderen?