Skip to Content
  • Nieuws 22-10-2022

Film 'Hoe maak jij het verschil?' gelanceerd

Commissaris van de Koning Ina Adema lanceert nieuwe film 'Hoe maak jij het verschil?'. De film is het perfecte middel om het gesprek aan te gaan met Brabanders over hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de toekomst van Brabant.

Tijdens de eerste dag van de Dutch Design Week 2022 is de film gelanceerd door Commissaris van de Koning Ina Adema. Centraal in de film staan de maatschappelijke uitdagingen waar Brabant voor staat en hoe jij het verschil kan maken voor Brabant.

Het gesprek starten

Slimme ideeën, innovatieve oplossingen, vernieuwende samenwerkingen en het maken van keuzes. Dat is nodig als we in onze provincie fijn willen blijven wonen, werken, reizen en leven.

Met de film willen we de kijker raken, laten voelen dat we allemaal invloed en verantwoordelijkheid hebben. Dat iedereen op zijn eigen manier, samen met anderen, mee kan denken en werken aan een mooier, veiliger, gezonder en duurzaam Brabant. De film is een middel om het gesprek hierover aan te gaan.

Voor iedereen beschikbaar

De film is voor iedereen beschikbaar en in te zetten tijdens evenementen en bijeenkomsten om het gesprek aan te gaan over de actuele en complexe uitdagingen waar Brabant voor staat.